“Het is onze ambitie om alle Amsterdammers met een beperking onderdeel van de stad te laten zijn.”

 • 102_1.inspiratiesessie_slider

  inspiratiesessie: samenwerken voor duurzame arbeidsparticipatie

  Bij De Omslag geloven we dat er enorme stappen te maken zijn als maatschappelijke organisaties en het bedrijfsleven de handen ineenslaan en samenwerken.

  lees meer

 • 103_1.jkm-tours_slider

  jekuntmeer-tours inspirerend en waardevol

  Op 4 oktober en op 1 november – de laatste tijdens de Amsterdamse Participatiemarkt – organiseerde De Omslag een flink aantal nieuwe Jekuntmeer-tours voor klantmanagers van W&R en Activering van WPI en werden als zeer waardevol ervaren.

  lees meer

 • 101_1.slider-apm-2016

  Amsterdamse Participatiemarkt maakt ambities waar

  We kijken terug op een zeer geslaagde Amsterdamse Participatiemarkt met allemaal ambities van 2350 bezoekers en 85 organisaties en bedrijven. Bedankt iedereen die heeft bijgedragen aan deze mooie ontmoeting.

  lees meer

 • 100_1.kick-offdgg

  Aftrap actieonderzoek De Groene Golf

  Op 13 oktober jl. vond in de Meevaart de drukbezochte kick-off plaats van actieonderzoek De Groene Golf. Corine van de Burgt en Ronald Venderbosch verzorgden de officiële aftrap van het focusexperiment.

  lees meer

participatiemarkt

De Amsterdamse Participatiemarkt is bijna niet meer weg te denken uit de stad. De markt is dé plaats waar vraag en aanbod op het gebied van leren, werken en doen samenkomen.

lees meer

jekuntmeer

De website jekuntmeer.nl geeft een vrijwel compleet online overzicht van de mogelijkheden tot leren – werken en doen in Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Leiden.

lees meer

sociale zaken

Sociale firmas en projecten kunnen werk en dagbesteding bieden tegen lagere publieke kosten. Wat zij daarvoor nodig hebben? Klanten en opdrachtgevers!

lees meer

nieuwsbrieven

Hieronder treft u een overzicht van de onlangs verschenen nieuwsbrieven. Wilt u ook onze nieuwsbrieven voortaan ontvangen? Gebruik dan het formulier hieronder.

Om de nieuwsbrief van jekuntmeer.nl te ontvangen, kunt u zich op de site inschrijven.

zinvolle zaken, november 2016 De Omslag

bekijk de nieuwsbrief

zinvolle zaken, oktober 2016 De Omslag

bekijk de nieuwsbrief

zinvolle zaken september 2016 De Omslag

bekijk de nieuwsbrief

bekijk alle nieuwsbrieven

tweets

agenda

12 December 2016 (11:00 – 13:00)

Netwerkbijeenkomst Participanten

Netwerkbijeenkomst met lunch, voor directies en bestuurders van de bij De Omslag aangesloten organisaties.

Agenda
Op de agenda staan de thema’s Beschut Werk en vrijwilligersinzet vluchtelingen:

1. Beschut werk
Graag willen we beschut werk opnieuw onder de aandacht brengen. Hiertoe presenteren Heleen Termorshuizen en Jonas Dekker van het team Beschut Werk de stand van zaken.

2. Vrijwilligersinzet vluchtelingen
De gemeente zet in op ondersteuning van vrijwillige inzet door vluchtelingen. Gastsprekers Koen van den Buunse (projectadviseur werkproces jongerenpunten & statushouders) en Sacha van Halder (stedelijk coördinator vrijwilligersinzet vluchtelingen) lichten de Amsterdamse aanpak voor toeleiding naar werk, ondernemerschap en opleiding toe. Verder worden de mogelijkheden, kansnen en ervaringen voor stage en vrijwilligerswerk verkend.

Andere locatie dan gewoonlijk
In verband met het programma van Lab 5 Meedoen Werkt van de gemeente Amsterdam zal deze netwerkbijeenkomst van De Omslag plaatsvinden in Huis van de Wijk “De Buurtzaak”. Op deze manier bent u in de gelegenheid om eventueel beide bijeenkomsten bij te wonen.

De uitnodiging en agenda ontvangen de deelnemers per e-mail.

Contactpersoon: Jeanice Westerhout

Locatie:
Huis van de Wijk

lees meersluit

naar agenda

Site by Alsjeblaft!