"It is our aspiration that all people of Amsterdam with disabilities have an opportunity to become participants in our city"

doel

Ontmoeting, wederzijdse kennismaking en uitwisseling van kennis en ervaring

Door de werkbezoeken bieden we wijkprofessionals en klantmanagers de gelegenheid op bezoek te gaan bij aanbieders van dagbesteding en kennis te maken met het formele en informele aanbod.

Praktisch versterken we zo de kennis over het aanbod middels ontmoeting. Dat doen we door de gewaardeerde Jekuntmeer-tours (werkbezoeken) te organiseren. Hiermee bieden we zowel professionals in zorg en welzijn als klantmanagers de gelegenheid om kennis te maken met (bestaande) mogelijkheden voor participatie.

tour, netwerken en kennis delen
De Jekuntmeer-tour bestaat uit één dagdeel. Op een dag worden 2 of 3 tours per dagdeel georganiseerd. Deelnemers kunnen zich zowel voor de ochtend- als voor de middagtour inschrijven.

Tijdens de netwerklunch organiseren we een kennissessie waar deelnemers uit beide tours kunnen aansluiten. Een mooi moment om te netwerken! Soms wordt tijdens de lunch ook een beknopt inhoudelijk programma geboden: denk aan een korte pitch van een aanbieder of een gastspreker over een belangrijk thema dat in het stadsdeel of de wijk speelt.

inspirerend en waardevol
De Jekuntmeer-tours werden vorig en dit jaar ook georganiseerd. Jekuntmeer-tours voor klantmanagers van W&R en Activering van WPI en werden als zeer waardevol ervaren. Lees hier meer over hun ervaringen.

Site by Alsjeblaft!