"It is our aspiration that all people of Amsterdam with disabilities have an opportunity to become participants in our city"

Jekuntmeer.nl vernieuwt

De website Jekuntmeer.nl geeft in Amsterdam al sinds jaar en dag een vrijwel compleet online overzicht van de mogelijkheden voor leren, werken en doen en hulp in Amsterdam. Alle organisaties voeren hun aanbod zelf in op de website en zorgen ervoor dat de activiteiten, projecten en initiatieven actueel zijn en op een aantrekkelijke manier worden gepresenteerd.

Vanaf dit voorjaar ontsluit Jekuntmeer.nl in samenwerking met de gemeente ook voor participatie-aanbod voor statushouders en vacatures beschut werk.

Jekuntmeer.nl is een digitale sociale kaart die bewoners en maatschappelijke organisaties een helder overzicht biedt van alle activiteiten en (werk)trajecten die in de omgeving georganiseerd worden. Dit overzicht wordt ook getoond op verschillende andere websites.

statushouders

In samenwerking met de gemeente Amsterdam zijn nieuwe zoekfuncties toegevoegd waardoor er gericht naar activiteiten voor statushouders gezocht kan worden. Vanaf dit voorjaar gaat de gemeente Amsterdam de website Jekuntmeer.nl actief promoten als vindplaats voor al het aanbod voor statushouders.

betaald beschut werk

Nieuw op Jekuntmeer.nl is ‘betaald, beschut werk’. De gemeente Amsterdam biedt kansen aan werkzoekenden die intensieve begeleiding of een aangepaste werkplek nodig hebben. Door een aanpassing in Jekuntmeer.nl worden nu ook deze vacatures vindbaar. Zie ook de website van de gemeente en het factsheet beschut werk.

Jekuntmeer-tours

Een actieve kennismaking met participatie mogelijkheden op de fiets door de stad. De Omslag organiseert de jekuntmeer-tours in samenwerking met aanbieders van participatie-aanbod, Allianties Wijkzorg, gemeente en stadsdelen. Het is een unieke gelegenheid voor professionals om kennis te maken met het formele en informele aanbod bij aanbieders van dagbesteding.

Op de Jekuntmeer-tours pagina treft u de actuele informatie over de verschillende jekuntmeer-tours. Heeft u een speciale wens voor uw team? Neem dan contact met ons op.

Site by Alsjeblaft!