jekuntmeer-tours

In 2016 organiseerden we 18 ‘Jekuntmeer-tours’ voor klantmanagers van WPI (teams Activering en W&R). Tijdens de tours kon men kennis maken met sociale firma’s en arbeidsmatige dagbesteding in Amsterdam. De Jekuntmeer-tours vonden plaats in oktober, november en december.

Vanaf 2017 stellen we de Jekuntmeer-tours ook open voor wijkprofessionals.

Enkele reacties van deelnemers aan de Jekuntmeer-tours:
“We hadden een mooie mix van klantmanagers (W&R en Activering) die onderling ook weer kennismaakten en kennis uitwisselden. De tours openden onze ogen voor alles wat er in de stad is en werkten daarmee als opfrisser, gaven inspiratie en waren een goede kennismaking.”

“De tours zijn zeer aan te raden. Ik – en mijn collega’s – zijn er zeer voor dat deze tours met regelmaat worden georganiseerd, om zo met steeds meer aanbieders in de stad in contact te kunnen komen. Zo kunnen we onze klanten/cliënten een beter en passender aanbod bieden, gericht op de wensen, mogelijkheden en verwachtingen.”

Aan de tours van 2016 werkten mee: Kringloopbedrijf De Lokatie, Restaurant Ctaste, Bakkerij Iambe, Roads Vervoer, Kwekerij Osdorp, Philadelphia Fietsdiensten, Swink Webservices, Milieuwerk Ecocollege, Cre8 Social Venture, Rambler, SCIP, Brouwerij De Prael, De Regenboog Groep (Kaarsenmakerij, winkel Colors, De Derde Schinkel, de Fietsenmakerij), Recycle Fietsen (Roads), kunstuitleen galerie Beeldend Gesproken, Koeckebackers, Boerderij Landlust (Cordaan), De Waterheuvel: het clubhuis, 50|50 workcenter (Leger des Heils). Alle mooie plaatsen en projecten van deze firma’s en aanbieders zijn ook te vinden op jekuntmeer.nl.