participatiemarkt

allemaal ambities

Dinsdag 1 november 2016 stond de elfde Participatiemarkt – die vraag en aanbod voor leren, werken en doen bij elkaar brengt – in het teken van ‘Ambities’. En daaraan was zowel bij bezoekers, standhouders, vrijwilligers als de organisatie geen gebrek! Bekijk vooral de factsheet uit de bezoekers enquête door meer dan 500 mensen ingevuld, met dank aan het (ervarings)deskundige team van Meetellen in Utrecht.

In samenwerking met ‘99vanAmsterdam’ organiseerden we een inspiratiesessie ‘sociaal ondernemen’ met en door bedrijven en participanten. Partners van 99vanAmsterdam, sociale firma’s en participanten van De Omslag gingen met elkaar in gesprek over de gezamenlijke opdracht om werkplekken te realiseren voor mensen met een arbeidsbeperking.

Nieuw onderdeel van de Participatiemarkt was de meet & greet die we in samenwerking met Onbeperkt aan de slag verzorgden. Bezoekers konden in de middag vrijblijvend in gesprek met bedrijven die openstaan voor of op zoek zijn naar werknemers met een arbeidsbeperking. Werkzoekenden konden in een informele setting vragen stellen, hun ambities delen en zich oriënteren.