meet & greets: nieuwe verbindingen

Wegens groot succes werkte De Omslag in 2017 opnieuw samen met Onbeperkt aan de Slag: in april, mei en november organiseerden we drie speciale Meet & Greet bijeenkomsten. De Meet & Greet is een informele bijeenkomst waarbij mensen met een (arbeids)beperking en werkgevers elkaar ontmoeten. De bijeenkomsten zijn vooral bedoeld om op een laagdrempelige manier met elkaar in gesprek te gaan, om elkaar te leren kennen en van elkaar te leren.

Bij elke bijeenkomst waren er tussen de 60 en 120 kandidaten en tussen de 16 en 20 bedrijven en werkgevers aanwezig. Deelnemers zijn onverdeeld enthousiast over de informele werkwijze en ervaring die ze opdoen.

Onbeperkt aan de Slag biedt met haar netwerk vooral mogelijkheden voor betaald werk aan, zorgt voor een goede informele vorm en toegang tot de aanwezige werkgevers o.a. ABN AMRO, Telegraaf Media Groep, DAS rechtsbijstand en Randstad. De Omslag zorgt voor een andere doelgroep en legt de verbinding voor mensen met een beperking. Samen zorgt dat voor een goede mix.

Lees meer in dit interview.