“Iedereen heeft een plek in de stad. Zeggenschap over eigen leven, leren, zorg en werk leidt tot een inclusieve samenleving."

Week van de participatie 13 t/m 16 juni 2022

In de aanstaande Week van de participatie vieren we dat we weer live bij elkaar op bezoek kunnen. We delen kennis op locatie en kijken bij elkaar naar de praktijk in de wijk. Per stadsdeel organiseren we op 1 ochtend de kans om op locatie te kijken en te leren wat er geboden wordt.

kansen vergroten

De Week van de participatie wordt georganiseerd om kansen te vergroten voor Amsterdammers die bekend zijn met extra ondersteuning. Professionals, vrijwilligers en ervaringsdeskundigen spelen hierin een belangrijke rol. De eerste twee edities waren een groot succes: professionals, vrijwilligers, studenten en andere geïnteresseerden deden een digitale route langs werk- en inspiratiesessies, webinars en presentaties van Amsterdamse organisaties.

open deur en/of sessie

Aanbieders van activiteiten en werk zetten tijdens deze week de deuren open en/of organiseren een sessie. Dat kan een presentatie zijn, maar ook een rondleiding, dialoog, spel of bijvoorbeeld een training….. alles wat inspirerend is voor andere professionals en mogelijke samenwerking.

per stadsdeel

Het programma bestaat uit 4 ochtenden tussen 9 en 13 uur; per ochtend staan activiteiten in steeds 2 stadsdelen centraal. De indeling van de stadsdelen is als volgt:

• maandagochtend 13 juni – stadsdeel Noord & Centrum
• dinsdagochtend 14 juni – stadsdeel West & Nieuw-West
• woensdagochtend 15 juni – stadsdeel Oost & Zuid
• donderdagochtend 16 juni – stadsdeel Zuidoost & Weesp

Er is nog kans om je in te schrijven. Dus laat je inspireren en grijp die kans om erop uit te gaan. Schrijf je snel in!

Site by Alsjeblaft!