“Iedereen verdient een plek in de stad. Zeggenschap over eigen leven, leren, zorg en werk leidt tot een inclusieve samenleving."

« vorige paginakennisnetwerk social impact

Conferentie Het kan wel!

In een kennisnetwerk Social Impact werken we aan een beweging naar een sociale en solidaire economie. In die economie doet iedereen mee en is iedereen waardevol. Om onze gezamenlijke kennis te delen organiseren we op 15 februari 2022 een sterke conferentie Het kan wel!

Vanaf vandaag is dit het motto in onze beweging, op weg naar een conferentie op 15 februari 2022. Daar en dan komen we samen en maken we gezamenlijk de balans op. Met een programma van (toegepaste) kennis en uitwisseling.

Reserveer in je agenda en schrijf je vast in!

programma
De conferentie start live met invloedrijke sprekers: mensen die aan verandering werken en de voorwaarden voor verandering realiseren. Zij delen met ons hoe zij die verandering realiseren.

Verwacht een programma met vertegenwoordigers van grotere (Europese) sociale firma’s, rijksoverheid, Europese Commissie, hoogleraren, werkgevers en publieksfondsen. En niet te vergeten de duurzaamheidsbeweging: wat kan de beweging naar een meer sociale en solidaire economie van duurzaamheid leren?

thema’s
De beweging en conferentie werkt aan een manifest (het kan wel!) met de volgende onderwerpen.

  • alles moet sociaal: zonder norm komen we nergens en de urgentie is groot.
  • alles kan sociaal: wij denken dat het kan en delen in de voorwaarden en instrumenten.
  • van kan niet, naar kan wel: hoe brengen we onze bestaande dagelijkse werkelijkheid in beweging?

Op deze onderwerpen wordt een live en online programma geboden met sessies voor verdieping, inspiratie en informatie.

Zorg dat je erbij bent en reserveer je plaats.

Site by Alsjeblaft!