“Iedereen verdient een plek in de stad. Zeggenschap over eigen leven, leren, zorg en werk leidt tot een inclusieve samenleving."

« vorige paginakennisnetwerk social impact

Conferentie Het kan wel!

Iedereen heeft talent, doodzonde om die talenten te verspillen door mensen aan de zijlijn te laten staan. Het kan wel – een economie waarin iederéén meedoet. Hoe dan? Daarover gaan we het hebben tijdens de conferentie op 15 februari. Met gezaghebbende sprekers, inspirerende bewijzen en workshops.

Veel mensen staan aan de kant en tellen niet mee, terwijl ze graag willen werken. Hebben mensen eigenlijk recht op werk? Dat is de vraag waarmee we de conferentie Het Kan Wel! openen.

programma
De conferentie start live met invloedrijke sprekers: mensen die aan verandering werken en de voorwaarden voor verandering realiseren.

Het is een programma met vertegenwoordigers van sociale firma’s, rijksoverheid, Europese Commissie, hoogleraren, werkgevers en publieksfondsen. En niet te vergeten de mensen uit de praktijk.

thema’s
De beweging en conferentie werkt aan een manifest (het kan wel!) over kansengelijkheid, investeren in mensen en economie. Op deze onderwerpen wordt een live en online programma geboden met sessies voor verdieping, inspiratie en informatie.

Zorg dat u erbij bent en reserveer een plaats.

Als u aan het hoofdprogramma deelneemt, krijgt u ook toegang tot de deelsessies. Afhankelijk van de maatregelen rond Covid zullen we u graag verwelkomen in Pakhuis de Zwijger of in een online conferentie.

Site by Alsjeblaft!