“Iedereen verdient een plek in de stad. Zeggenschap over eigen leven, leren, zorg en werk leidt tot een inclusieve samenleving."

 • Investeren in mensen

  In het kader van een Europees project hebben sociale ondernemers, ROC en De Omslag de handen ineengeslagen om te investeren in de mensen die in sociale ondernemingen werken.

  lees meer

 • E-Learning dagbesteding online!

  Op veler verzoek heeft De Omslag een e-learning over de functies van dagbesteding ontwikkeld. Deze e-learning helpt beroepskrachten de mogelijkheden van dagbesteding te leren kennen en geeft hen handvatten hoe dagbesteding ingezet kan worden voor mensen die niet gemakkelijk of zonder steun mee kunnen doen.

  lees meer

 • online leren en kennis delen

  Op het nieuwe online leren platform van de Participatiegids vind je e-learning modules waarin we kennis delen met elkaar.

  lees meer

 • Koop verstandig

  Yes, we gaan van start! Dit voorjaar werken we samen met MKB Amsterdam in het Europese project Buy Wisely. Dit is een fantastische kans om de samenwerking tussen sociale firma’s en reguliere MKB bedrijven te versterken! Meedoen? Neem contact met ons op!

  lees meer

jekuntmeer

De website Jekuntmeer.nl geeft een vrijwel compleet online overzicht van de mogelijkheden voor leren, werken en doen in Amsterdam en Utrecht. Met activiteiten zoals kennissessies en werkbezoeken voor (wijk)professionals zorgt De Omslag voor een stevig netwerk.

lees meer

sociale zaken

Sociale firmas en projecten kunnen producten en diensten leveren van hoge kwaliteit tegen lagere publieke kosten. Hier vind je alle activiteiten en inzet voor sociaal ondernemen in Amsterdam.

lees meer

Kennisnetwerk Social Impact

Met het Kennisnetwerk Social Impact gaat De Omslag de praktijk-, juridische en wetenschappelijke kennis verbinden om de beweging van ‘kan niet’ naar ‘kan wel’ te maken.

lees meer

Participatiegids voor professionals

De Groene Golf was een actieonderzoek. Alle bevindingen uit het actieonderzoek De Groene Golf zijn tevens toegepast in de website Participatiegids voor professionals. Lees meer over deze gids en blijf op de hoogte van actualiteiten en de ontwikkelingen in het vak.

lees meer

nieuwsbrieven

Hieronder treft u een overzicht van de onlangs verschenen nieuwsbrieven.

Een leven lang leren | Week van de participatie | mei 2023 | De Omslag

bekijk de nieuwsbrief

Investeren in mensen | april 2023 | De Omslag

bekijk de nieuwsbrief

Samen werken voor inclusie en participatie | december 2022 | De Omslag

bekijk de nieuwsbrief

Archief

Schrijf u in

Wilt u ook onze nieuwsbrieven voortaan ontvangen? Gebruik dan het formulier hieronder.

Om de nieuwsbrief van jekuntmeer.nl te ontvangen, kunt u zich op de site inschrijven.

Site by Alsjeblaft!