“Iedereen heeft een plek in de stad. Zeggenschap over eigen leven, leren, zorg en werk leidt tot een inclusieve samenleving."

  • Jekuntmeer-tours: wijkprofessionals op werkbezoek

    Een actieve kennismaking met participatie mogelijkheden op de fiets door de stad!

    De Omslag organiseert de Jekuntmeer-tours in samenwerking met Allianties Wijkzorg, gemeente, stadsdelen en aanbieders voor wijkprofessionals en klantmanagers. Een unieke gelegenheid om kennis te maken met het formele en informele aanbod bij aanbieders van dagbesteding.
    Doe mee en schrijf u snel in. Op deze pagina treft u de actuele informatie over de verschillende Jekuntmeer-tours.

doel

Een actieve kennismaking met participatie mogelijkheden op de fiets in de stad: de Jekuntmeer-tours voeren langs een keur van aanbieders van dagbesteding, basisvoorzieningen en informeel aanbod in Amsterdam.

lees meer

samenwerking

De Omslag organiseert de Jekuntmeer-tours in samenwerking met Allianties Wijkzorg, gemeente, stadsdelen en aanbieders.

lees meer

lokale netwerken

Deelname aan een Jekuntmeer-tour biedt tevens goede gelegenheid om elkaar beter te leren kennen. Ontmoeting, wederzijdse kennismaking en uitwisseling van kennis en ervaring versterkt het netwerk.

lees meer

4 juni 2019

Tour Roads/Arkin en De Regenboog Groep

Op dinsdag 4 juni 2019 organiseren we speciale Jekuntmeer-tours langs inloopvoorzieningen in Amsterdam stadsbreed.
Deze tours worden uitsluitend voor medewerkers van Roads/Arkin en De Regenboog Groep georganiseerd.

lees meer

23 mei 2019

Tour Roads/Arkin en De Regenboog Groep

Op donderdag 23 mei 2019 organiseren we speciale Jekuntmeer-tours langs inloopvoorzieningen in Amsterdam stadsbreed.
Deze tours worden uitsluitend voor medewerkers van Roads/Arkin en De Regenboog Groep georganiseerd.

lees meer

17 april 2019

Tour OUD-ZUID & BUITENVELDERT

Op woensdag 17 april 2019 organiseert De Omslag in opdracht van de gemeente Amsterdam een Jekuntmeer-tour langs aanbod en participatie-activiteiten voor statushouders door Oud-Zuid en Buitenveldert in stadsdeel Zuid.

lees meer

20 maart 2019

Tour DE PIJP & RIVIERENBUURT Jongvolwassenen/ Volwassenen

Op woensdag 20 maart 2019 organiseert De Omslag in opdracht van de gemeente Amsterdam een Jekuntmeer-tour langs aanbod en participatie-activiteiten voor statushouders jongvolwassenen/volwassenen door De Pijp en Rivierenbuurt in stadsdeel Zuid.

lees meer

20 februari 2019

Tour DE PIJP & RIVIERENBUURT Kind/Gezin

Op woensdag 20 februari 2019 organiseert De Omslag in opdracht van de gemeente Amsterdam een Jekuntmeer-tour langs aanbod en participatie-activiteiten voor statushouder kinderen en gezinnen door De Pijp en Rivierenbuurt in stadsdeel Zuid.

lees meer

25 september 2018

Stadsdeel Nieuw-West

De Alliantie Wijkzorg Nieuw-West en Stichting De Omslag organiseerden na de zomer op dinsdag 25 september een Jekuntmeer-tour voor professionals. De tour ging langs aanbod en participatie-activiteiten voor mensen met een GGZ-achtergrond in stadsdeel Nieuw-West.

lees meer

27 september 2018

Stadsdeel Nieuw-West

De Alliantie Wijkzorg Nieuw-West en Stichting De Omslag organiseerden na de zomer op donderdag 27 september een Jekuntmeer-tour voor professionals. Met de fiets ging de tour langs ontmoetingsplekken en participatie-activiteiten voor kwetsbare bewoners in stadsdeel Nieuw-West.

lees meer

2 oktober tour Oud-Noord

Oud-Noord

De Alliantie Wijkzorg Noord en Stichting De Omslag organiseren in oktober maar liefst 3 nieuwe Jekuntmeer-tours voor professionals, waarvan de tour op dinsdag 2 oktober door Oud-Noord de eerste is. We bieden een unieke gelegenheid om op de fiets participatie-activiteiten in uw stadsdeel te ontdekken.

lees meer

donderdag 4 oktober stadsdeel Noord: Noord-Oost

Noord-Oost

De Alliantie Wijkzorg Noord en Stichting De Omslag organiseerden in oktober maar liefst 3 nieuwe Jekuntmeer-tours voor professionals, waarvan de tour op donderdag 4 oktober door Noord-Oost de tweede was. Met de fiets ging de tour langs ontmoetingsplekken en participatie-activiteiten voor kwetsbare bewoners in stadsdeel Noord: Noord-Oost.

lees meer

11 oktober tour stadsdeel Noord: Noord-West

Noord-West

De Alliantie Wijkzorg Noord en Stichting De Omslag organiseerden in oktober maar liefst 3 nieuwe Jekuntmeer-tours voor professionals, waarvan de tour op donderdag 11 oktober door Noord-West de laatste was. Met de fiets ging de tour langs ontmoetingsplekken en participatie-activiteiten voor kwetsbare bewoners in stadsdeel Noord: Noord-West.

lees meer

9 oktober stadsdeel Centrum: Centrum-West

Centrum-West

De Alliantie Wijkzorg Centrum en stichting De Omslag organiseerden op dinsdag 9 oktober een tour voor professionals door Centrum-West. Met de fiets ging de tour langs ontmoetingsplekken en participatie-activiteiten voor kwetsbare bewoners in stadsdeel Centrum: Centrum-West.

lees meer

11 oktober tour Centrum-Oost

Centrum-Oost

De Alliantie Wijkzorg Centrum en stichting De Omslag organiseren op donderdag 11 oktober een tour voor professionals door Centrum-Oost. We bieden een unieke gelegenheid om op de fiets participatie-activiteiten in uw stadsdeel te ontdekken.

lees meer

dinsdag 19 juni 2018

Stadsdeel Oost

Op dinsdag 19 juni 2018 organiseert De Omslag in samenwerking met de Alliantie Wijkzorg Oost een Jekuntmeer-tour langs aanbod en participatie-activiteiten voor mensen met een GGZ-achtergrond in stadsdeel Oost.

lees meer

stadsbrede tour 17 en 19 april 2018

stadsbreed

Op dinsdag 17 en donderdag 19 april organiseerde De Omslag voor de afdeling Geïntegreerde Voorzieningen van de gemeente Amsterdam twee stedelijke tours langs aanbieders van dagbesteding en werk. Een goede gelegenheid voor klantmanagers om kennis te maken met participatie-aanbod in verschillende stadsdelen.

lees meer

overzicht tours 2017

In juni, juli, oktober, november en december organiseerde De Omslag in samenwerking met de Allianties Wijkzorg, gemeente, stadsdelen en aanbieders maar liefst 37 Jekuntmeer-tours langs basisvoorzieningen, aanbieders van dagbesteding en sociale firma’s in alle stadsdelen van Amsterdam.

lees meer

donderdag 7 december 2017 in stadsdeel Zuid

Buitenveldert

Op donderdag 7 december 2017 organiseerden de Alliantie Wijkzorg Zuid en De Omslag een Jekuntmeer-tour langs aanbieders van dagbesteding, basisvoorzieningen en informeel aanbod in stadsdeel Zuid. Een goede gelegenheid om kennis te maken met het participatieaanbod in Buitenveldert!

lees meer

dinsdag 21 november 2017 in stadsdeel Centrum

Centrum-West

Op dinsdag 21 november 2017 organiseerden de Alliantie Wijkzorg Centrum en De Omslag een Jekuntmeer-tour langs aanbieders van dagbesteding, basisvoorzieningen en informeel aanbod in stadsdeel Centrum. Een goede gelegenheid om kennis te maken met het participatieaanbod in Centrum-West!

lees meer

donderdag 23 november 2017 in stadsdeel Zuid

De Pijp & Rivierenbuurt

Op donderdag 23 november 2017 organiseerden de Alliantie Wijkzorg Zuid en De Omslag een Jekuntmeer-tour langs aanbieders van dagbesteding, basisvoorzieningen en informeel aanbod in stadsdeel Zuid. Een goede gelegenheid om kennis te maken met het participatieaanbod in De Pijp & Rivierenbuurt!

lees meer

donderdag 16 november 2017 in stadsdeel Nieuw-West

Geuzenveld & Slotermeer

Op donderdag 16 november 2017 organiseerden de Alliantie Wijkzorg Nieuw-West en De Omslag een Jekuntmeer-tour langs aanbieders van dagbesteding, basisvoorzieningen en informeel aanbod in stadsdeel Nieuw-West. Een goede gelegenheid om kennis te maken met het participatieaanbod in Geuzenveld & Slotermeer!

lees meer

dinsdag 14 november 2017 in stadsdeel Nieuw-West

Osdorp

Op dinsdag 14 november 2017 organiseerden de Alliantie Wijkzorg Nieuw-West en De Omslag een Jekuntmeer-tour langs aanbieders van dagbesteding, basisvoorzieningen en informeel aanbod in stadsdeel Nieuw-West. Een goede gelegenheid om kennis te maken met het participatieaanbod in Osdorp!

lees meer

donderdag 9 november 2017 in stadsdeel Centrum

Centrum-Oost

Op donderdag 9 november 2017 organiseerden de Alliantie Wijkzorg Centrum en De Omslag een Jekuntmeer-tour langs aanbieders van dagbesteding, basisvoorzieningen en informeel aanbod in stadsdeel Centrum. Een goede gelegenheid om kennis te maken met het participatieaanbod in Centrum-Oost!

lees meer

dinsdag 7 november 2017 in stadsdeel Nieuw-West

Slotervaart

Op dinsdag 7 november 2017 organiseerden de Alliantie Wijkzorg Nieuw-West en De Omslag een Jekuntmeer-tour langs aanbieders van dagbesteding, basisvoorzieningen en informeel aanbod in stadsdeel Nieuw-West. Een goede gelegenheid om kennis te maken met het participatieaanbod in Slotervaart!

lees meer

donderdag 2 november 2017 in stadsdeel Zuid

Oud-Zuid

Op donderdag 2 november 2017 organiseerden de Alliantie Wijkzorg Zuid en De Omslag een Jekuntmeer-tour langs aanbieders van dagbesteding, basisvoorzieningen en informeel aanbod in stadsdeel Zuid. Een goede gelegenheid om kennis te maken met het participatieaanbod in Oud-Zuid!

lees meer

dinsdag 31 oktober 2017 in stadsdeel Noord

Oud Noord

Op dinsdag 31 oktober 2017 organiseerden de Alliantie Wijkzorg Noord en De Omslag een Jekuntmeer-tour langs aanbieders van dagbesteding, basisvoorzieningen en informeel aanbod in stadsdeel Noord. Een goede gelegenheid om kennis te maken met participatieaanbod in Oud Noord!

lees meer

woensdag 18 oktober 2017 in stadsdeel Noord

Noord-West

Op woensdag 18 oktober 2017 organiseerden De Omslag en Alliantie Wijkzorg Noord een Jekuntmeer-tour langs aanbieders van dagbesteding, basisvoorzieningen en informeel aanbod in stadsdeel Noord. Een goede gelegenheid om kennis te maken met participatieaanbod in Noord-West!

lees meer

donderdag 12 oktober 2017 in stadsdeel Noord

Noord-Oost

Op donderdag 12 oktober 2017 organiseerden de Alliantie Wijkzorg Noord en De Omslag een Jekuntmeer-tour langs aanbieders van dagbesteding, basisvoorzieningen en informeel aanbod in stadsdeel Noord. Een goede gelegenheid om kennis te maken met het participatieaanbod in Noord-Oost!

lees meer

dinsdag 11 juli 2017

Indische Buurt & Oostelijk Havengebied

In samenwerking met Alliantie Wijkzorg Oost organiseerden we op dinsdag 11 juli 2017 een Jekuntmeer-tour. Deze tour voerde langs de Indische Buurt en het Oostelijk Havengebied.

Voor alle wijkzorgmedewerkers die op de hoogte willen zijn van de actuele mogelijkheden voor participatie en dagbesteding in hun wijken.

lees meer

donderdag 6 juli 2017

IJburg

Op 6 juli 2017 was er ruime gelegenheid om kennis te maken met verschillende activiteiten in de wijk IJburg.

Bovendien was het een interactieve wijze om in contact te komen andere wijkpartners. Voor alle wijkzorgmedewerkers die op de hoogte willen zijn van de actuele mogelijkheden voor participatie in hun wijken.

lees meer

dinsdag 27 juni 2017

Oud Oost & Watergraafsmeer

Op dinsdag 27 juni 2017 organiseerde De Omslag in samenwerking met de Alliantie Wijkzorg en Participatieteam Post Oost de eerste Jekuntmeer-tour langs aanbieders van dagbesteding, basisvoorzieningen en informele zorg in stadsdeel Oost.

“Ik vond het een erg leuke en inspirerende middag. Dank daar voor!” aldus een van de wijkbeheerders van Ymere.

lees meer

Site by Alsjeblaft!