“Iedereen verdient een plek in de stad. Zeggenschap over eigen leven, leren, zorg en werk leidt tot een inclusieve samenleving."

call to action

In een kennisnetwerk Social Impact werken we aan een beweging naar een sociale en solidaire economie. In die economie doet iedereen mee en is iedereen waardevol.

Sociale en solidaire duurzaamheid is de missie. Een leefbare (sociale en duurzame) maatschappij is een noodzakelijke randvoorwaarde.

conferentie op 15 februari 2021

Alle lijnen komen samen in een conferentie op dinsdag 15 februari 2022. We nodigen u uit om deel uit te maken van de beweging en bij te dragen aan de conferentie.

Hierbij een uitnodiging aan alle bondgenoten om deel te nemen aan het Kennisnetwerk Social Impact en met De Omslag het programma samen vorm te geven. Dat kan door input te geven op het hoofdprogramma en/of een voorstel voor een verdiepings-sessie in te dienen.

Informatie en call to action

doe mee!

- Lees onze oproep voor uw voorstel: heeft u een idee? Deel het met ons!
- Dat kan door een voorstel in te dienen voor een sessie waarin u laat zien hoe u met partners impact realiseert, welke drempels u ervaart, welke oplossingen nodig zijn, wat u van anderen leert en nodig hebt.

We nemen graag contact met u op. Wellicht om ook samen met anderen, al vooraf of na de conferentie uw thema te agenderen en daar activiteiten rondom te organiseren.

U kunt uw aanmelding tot 19 november 2021 invoeren in het formulier: ga naar het aanmeldformulier bijdrage conferentie ‘Het kan wel!’ op 15 februari 2022

U kunt ook contact opnemen met kennisnetwerk.socialimpact@gmail.com .

Wat willen we? Social impact! En we wanneer willen we het? Nu!

  • dinsdag 15 februari 2022 te Amsterdam
  • Een conferentie van het Kennisnetwerk Social Impact
  • powered by De Omslag en Ministerie BZK

Site by Alsjeblaft!