“Iedereen verdient een plek in de stad. Zeggenschap over eigen leven, leren, zorg en werk leidt tot een inclusieve samenleving."

Week van de participatie 2021

Het programma van de Week van de participatie van maandag 17 tot en met donderdag 20 mei is bekend!
Er is een webinar, een programma met diverse workshops en een debat. Kies de bijeenkomsten waaraan je wilt deelnemen en stel zo je eigen weekprogramma samen. Meld je snel aan!

De Week van de participatie wordt georganiseerd om de kansen voor mensen om mee te doen te vergroten. De bijeenkomsten van het vierdaagse programma zijn bedoeld voor beroepskrachten en vrijwilligers die werken met kwetsbare groepen in Amsterdam en die meer willen weten over participatie.

leren & ontwikkelen
De tweede editie van de Week van de participatie staat in het teken van leren & ontwikkelen. Door over de grenzen van je eigen werkplek, team, organisatie of buurt heen te kijken, wordt dat mogelijk.

Elke dag kun je kiezen uit 3 of 4 bijeenkomsten waarin we actuele thema’s in het sociale domein beetpakken. Ze raken allemaal aan leren, ontwikkelen en samenwerking. Schrijf je nu vast in.

geen update missen?
Als eerste het laatste nieuws in je inbox? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

De Week van de participatie wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting De Omslag, de Participatiegids, Vrijwilligersacademie Amsterdam en de gemeente Amsterdam.

Site by Alsjeblaft!