"Wij zijn de omslag en we zetten ons in voor een inclusieve samenleving"

de omslag in beeld

Leer in enkele minuten De Omslag beter kennen; een overzicht in beeld van de inzet van De Omslag. De visie van De Omslag is een inclusieve samenleving. Door te verbinden en vernieuwen is De Omslag de katalysator voor participatie en werk.

lees meer

we zijn het netwerk

Netwerkbijeenkomsten van De Omslag zetten op zijn minst aan het denken. Bijvoorbeeld door beleid te toetsen, hiaten op te zoeken en gezamenlijke tot oplossingen te komen. Zeker in deze tijd wordt duidelijk dat het samenbrengen van expertise van verschillende deelnemers belangrijk is. Nog betere afstemming en uitwisseling versterkt.

vol van kennis

De medewerkers van De Omslag beschikken over uitgebreide kennis van de ‘zorg’markt in Amsterdam. Met name van wet- en regelgeving en met nadruk op het beleid en van vernieuwingen op het domein maatschappelijke participatie van mensen in kwetsbare posities.

lees meer

Privacy en gegevensbescherming

Wij beschermen uw persoonsgegevens. Onder nieuwe en oude wetgeving, privacy is altijd belangrijk geweest voor De Omslag. We hanteren een beleid dat we geen informatie verzamelen die niet essentieel is voor het organiseren van ons kennisnetwerk.

lees meer

een raad houdt toezicht

Stichting De Omslag is in 1999 opgericht door Amsterdamse organisaties in de geestelijke gezondheidszorg. Het bestuur is belast met zowel de constituerende als dirigerende leiding. De rol van toezichthouder wordt verzorgd door de Raad van Toezicht.

lees meer

jaarverslagen

Hier vind je onze jaarverslagen; een mooi overzicht in vogelvlucht. Het laatste overzicht dat we maakten is het jaarverslag 2023

De voorgaande jaren tref je onder lees meer.

lees meer

Site by Alsjeblaft!