“Iedereen heeft een plek in de stad. Zeggenschap over eigen leven, leren, zorg en werk leidt tot een inclusieve samenleving."

etalage sociale zaken

Sociale firma’s en projecten bieden werk en dagbesteding en combineren zo zaak en zorg. Dat is een combinatie die in veel sectoren heel goed uitpakt.

De digitale etalage die in het voorjaar van 2014 is gelanceerd: www.socialezaken.info . Hier vindt u een overzicht van sociale firma’s in Amsterdam die mooie producten en diensten bieden. De website is bedoeld om mensen en bedrijven op sociale inkoopideeën te brengen en biedt inspiratie voor een efficiënte en effectieve invulling van MVO-beleid of social-returnverplichting.

De gemeente pagina toont sociale firma’s die voldoen aan de criteria de de gemeente stelt in het werkplan sociale firma’s.

Inkopers uit het bedrijfsleven en ook van de gemeente Amsterdam hebben zo snel en eenvoudig inzicht in wat er te koop is bij welke sociale firma. De roze sterren geven aan of de betreffende firma informatie heeft aangeleverd over de bestelprocedure, levertijd, welk volume men kan leveren en of referenties zijn.

Bent u sociaal ondernemer in Amsterdam en heeft u nog geen plaats op www.socialezaken.info ? Neem dan contact met ons op.

Site by Alsjeblaft!