"It is our aspiration that all people of Amsterdam with disabilities have an opportunity to become participants in our city"

  • 22_1.bsi-afbeeldingen
  • 22_2.logo_ce-en-rvb-hr

Buying for Social Impact

het project in een notendop

Inkopen met sociale impact (Buying for Social Impact, BSI) is een Europees project om het gebruik van sociale overwegingen bij openbare aanbestedingsprocedures te stimuleren. Het project is een opdracht van het Uitvoerend Agentschap voor het midden- en kleinbedrijf (EASME) en het directoraat-generaal Interne markt, industrie, ondernemerschap en MKB van de Europese Commissie (DG GROW).

read more

  • 21_1.tickets-1056081_1280

Aanmelden Conferentie Gesloten

u kunt zich niet meer online inschrijven

Aanmelden en registreren is tussen 09:00 en 09:30 uur mogelijk op locatie zelf; De School, Dr. Jan van Breemenstraat 1 te Amsterdam.
Deelname aan de conferentie is gratis.

read more

  • 20_1.seattle-3429902_1280

Programma

Buying for Social Impact

Op donderdag 13 juni vindt de conferentie in Amsterdam over sociaal inkopen plaats: Buying for Social Impact: van idee naar uitvoering.
Veel overheidsinstellingen ontwikkelen beleid voor Maatschappelijk Verantwoord Opdrachtgeven en Inkopen. Tijdens de conferentie kunt u uw kennis vergroten, best practices – in Nederland en daarbuiten – uitwisselen en bijdragen aan het sociaal inkopen. Klik hier voor het volledige programma en workshops.

read more

  • 27_1.workshop-2

workshops

workshops

Hier vindt u alle informatie van de workshops tijdens de conferentie.

read more

  • 23_1.istock_000003177422small

organisatie

aanjager sociaal ondernemen

Stichting De Omslag is aanjager van sociaal ondernemerschap in Amsterdam en verzorgt het platform voor sociale firma’s. De Omslag is lid van het Europese netwerk ENSIE en projectlid van het BSI project. Vanuit die hoedanigheid organiseert De Omslag de conferentie, samen met landelijke partners en de gemeente Amsterdam.

read more

  • 25_1.texture-2944303_1280

Communicatiematerialen

deel het in uw netwerk

Bent u geïnteresseerd in de conferentie en wilt u materialen downloaden om op uw website te plaatsen of te delen?
U vindt hier de informatie en materialen.

read more

Site by Alsjeblaft!