"It is our aspiration that all people of Amsterdam with disabilities have an opportunity to become participants in our city"

Meetellen voor ervaringskennis

Voor wie het echt wil weten

In samenwerking met Meetellen in Utrecht spannen we ons in om ook in andere steden het concept Meetellen te laten landen. Daarbij kunnen we putten uit de ervaring die in de gemeente Utrecht is opgedaan. Belangrijk is om de succesfactoren van Meetellen te beschermen (het panel, het team) en je niet te laten verleiden tot gemakkelijke snelle opdrachten. In plaats daarvan is een partnerschap in het realiseren van een goed onderzoek van wezenlijk belang voor de impact van de uitkomsten.

interviews met het team meetellen in Utrecht

Samen met de ervaring uit het ondersteuningsprogramma sociale firma’s in Amsterdam, realiseren we tevens een professionaliseringsslag. Want zo kan een onderzoeksbureau, team en panel onafhankelijk duurzaam blijven opereren.
In Amsterdam starten we vanuit de gedeelde missie van alle ervaringskennis- en onderzoekskracht in Amsterdam met kleine pilots, denktank en expertgroep.
Meetellen position paper Hier is alles te vinden over de missie, positie en meerwaarde van Meetellen, in Utrecht – en inmiddels, met steun van stichting DOEN en FNO Klein Geluk in Amsterdam.

Alles over Meetellen op www.meetellen.nl

Inmiddels is er een nieuwe website voor meetellen. Zowel voor opdrachtgevers als panelleden is hier alles te vinden over Meetellen. Onder actueel zijn de laatste activiteiten te vinden.

Voor wie kort en krachtig geïnformeerd wil worden over Meetellen in Amsterdam en voor aspirant panelleden zijn er de volgende twee folders:
Meetellen in Amsterdam, informatiefolder
Meetellen in Amsterdam, folder voor panelleden

Direct aanmelden voor het Amsterdamse Meetellen panel kan hier
voor nieuwe teamleden / vrijwillig onderzoeksmedewerkers is er nog plek, bekijk de vacature, of stuur hem door: Vacature Meetellen in Amsterdam
Neem gerust contact op voor meer informatie via info@meetellen.nl

voorstel-lene-grooten.pdf

Site by Alsjeblaft!