“Iedereen verdient een plek in de stad. Zeggenschap over eigen leven, leren, zorg en werk leidt tot een inclusieve samenleving."

17 mei 2021 (09:00) – 20 mei 2021 (17:30)

Week van de participatie

Organisaties in Amsterdam openen van 17 t/m 20 mei digitaal hun deuren. Voor een lerende werk- en inspiratiesessies. Je ontmoet je vakgenoten, er zijn pitches, je leert van praktijkvoorbeelden en natuurlijk is er een openingswebinar.

De Week van de participatie wordt georganiseerd voor participatieprofessionals en vrijwilligers in het sociale domein. Om zo kansen voor participatie te vergroten. We organiseren vier dagen lang verschillende online sessies; je kiest je workshop, je combineert sessies of kiest juist losse onderdelen.

Op dit moment bereiden we de invulling en het programma voor. Wat we nu al weten: het wordt een prachtig programma wat je niet wilt missen. Blok dus vast de Week van de participatie in je agenda!
Als eerste het laatste nieuws in je inbox? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

De Week van de participatie wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting De Omslag, de Participatiegids, Vrijwilligersacademie Amsterdam en de gemeente Amsterdam.

Locatie:
online via Zoom

Adres:
stadsbreed

lees meersluit
Site by Alsjeblaft!