“Iedereen heeft een plek in de stad. Zeggenschap over eigen leven, leren, zorg en werk leidt tot een inclusieve samenleving."

Deze bijeenkomst is al geweest, aanmelden is niet meer mogelijk.

« vorige paginanetwerkbijeenkomsten

Focusgroep Buy WISEly

Focusgroep waar we reguliere bedrijven en sociale ondernemingen samenbrengen. Met als doel sociaal inkopen te versterken en echte impact te genereren.

Het speelveld verandert en de lat ligt hoog, voor iedereen – van de kleinste tot de grootste bedrijven. De nieuwe CSRD-vereisten (Corporate Sustainable Responsibility Directive) en de verplichtingen rondom social return raken ons allemaal. Misschien bent u een MKB’er die zijn waarde moet bewijzen in de keten van een grotere onderneming, of een bedrijf dat ambities heeft om in te schrijven op aanbestedingen van de Gemeente Amsterdam. Wat uw situatie ook is, sociale ondernemingen kunnen een sleutelrol spelen in uw strategie.

Sociale ondernemingen bieden niet alleen een oplossing om te voldoen aan CSRD-vereisten, maar ze versterken ook uw vermogen om duurzame ondernemingsdoelen te realiseren. Het is een kans om te laten zien dat uw bedrijf niet alleen winstgevend is, maar ook waardegedreven en maatschappelijk betrokken.

Wij nodigen u uit voor onze focusgroep waar we reguliere bedrijven en sociale ondernemingen samenbrengen. Het doel? Sociaal inkopen versterken en echte impact genereren. Tijdens deze bijeenkomst heeft u de kans om direct in contact te komen met sociale ondernemingen en te leren van samenwerkingspartners die hun succesverhalen en best practices met ons delen.

Mis deze kans niet om te netwerken, te leren en te ontdekken hoe uw bedrijf kan bijdragen aan een duurzamere en sociaal verantwoordelijke toekomst.

Sociaal ondernemers uit Amsterdam worden persoonlijk uitgenodigd.

Site by Alsjeblaft!