“Iedereen heeft een plek in de stad. Zeggenschap over eigen leven, leren, zorg en werk leidt tot een inclusieve samenleving."

Deze bijeenkomst is al geweest, aanmelden is niet meer mogelijk.

« vorige paginatours

Buy WISEly: rondleiding langs sociale ondernemingen

Altijd al eens kennis willen maken met paar mooie sociale ondernemingen in Amsterdam? Geïnspireerd worden hoe u uw social return verplichting in kunt vullen? Meld u zich aan voor deze unieke rondleiding met aansluitend een netwerkborrel!

Stichting De Omslag organiseert i.s.m. het MKB Amsterdam een rondleiding langs twee Amsterdamse sociale ondernemingen in het kader van het Europese project Buy WISEly. Op donderdag 23 mei krijgt u een uniek “kijkje in de keuken ” bij Recycle en Beeldend Gesproken in De Hallen in Amsterdam. U leert meer over hun producten en diensten en uiteraard vertellen de organisaties ook welke impact zij maken. Er zullen nog twee andere sociale ondernemers aanwezig zijn om uw vragen te beantwoorden. Tevens worden er enkele sociale prijzen verloot onder de aanwezigen!
Voor reguliere bedrijven die door middel van sociaal inkopen impact willen maken. We sluiten af met een hapje en drankje tijdens de netwerkborrel bij kunstgalerie Beeldend Gesproken. De hapjes worden geserveerd door een sociale onderneming.

Wilt u weten wat zij te bieden hebben? Meld u dan aan voor deze unieke rondleiding!

Site by Alsjeblaft!