"It is our aspiration that all people of Amsterdam with disabilities have an opportunity to become participants in our city"

GSEF 2018

De Omslag organiseert speciaal voor participanten, inspiratie van buiten Nederland, om deel te nemen aan een inspirerende wereldconferentie: Values and competitiveness for an inclusive and sustainable local development van het GSEF 2018 in Bilbao.

GSEF staat voor Global Social Economy Forum, een wereldwijd netwerk voor sociale- en solidariteitseconomie dat als platform dient om visies en ervaringen te delen en samen te werken op basis van multilaterale partnerschappen en publiek-private samenwerkingen.

Tijdens de vorige GSEF 2016 in Montréal Canada, hebben we veel mooie voorbeelden gevonden van initiatieven waarbij de inclusieve gedachte de motor is van de sociale economie.
Coöperatieve initiatieven met betrekking tot wonen, leefomgeving en inclusie maken het verschil. Stedelijke ontwikkeling gaat daarin voorop, als een locomotief.

www.gsef2018.org/

Hier kunt u meer informatie lezen over de verschillende site-visits-gsef.pdf en het volledige gsef-2018-programa-completo-30-ag_en-1.pdf van de conferentie.

Site by Alsjeblaft!