"It is our aspiration that all people of Amsterdam with disabilities have an opportunity to become participants in our city"

Jekuntmeer-Tours gaan lokaal

De Omslag organiseerde in 2018 en 2019 in samenwerking met de gemeente een Jekuntmeer-tour langs aanbieders van dagbesteding en sociale firma’s in Amsterdam. Doel is om meer wijkprofessionals en klantmanagers de gelegenheid te bieden op bezoek te gaan bij dagbestedingsaanbieders en kennis te maken met het diverse aanbod. Het is nu ook mogelijk om een gebiedsgerichte tour langs aanbieders van informeel aanbod en basisvoorzieningen in uw stadsdeel of wijk te organiseren.

tour, netwerken en kennis delen
De Jekuntmeer-tour bestaat uit één dagdeel. Deelnemers kunnen zich van te voren inschrijven via de Participatiegids voor professionals. Tijdens de netwerklunch kunnen de deelnemers nader kennis maken. Een mooi moment om te netwerken! Daarnaast kunnen we tijdens de lunch ook een beknopt inhoudelijk programma samenstellen: denk aan een korte pitch van een aanbieder of een gastspreker over een belangrijk thema dat in het stadsdeel of de wijk speelt.

Wilt u samen met ons een tour organiseren of zich inschrijven voor een mailing rondom de verschillende Jekuntmeer-tours? Mail ons en we nemen contact met u op!

Site by Alsjeblaft!