“Het is onze ambitie om alle Amsterdammers met een beperking onderdeel van de stad te laten zijn.”

  • 32_1.20161101_apm_recycle_06

Jekuntmeer-Tours gaan lokaal

Op donderdag 30 maart organiseerde De Omslag in samenwerking met de gemeente een Jekuntmeer-tour langs aanbieders van dagbesteding en sociale firma’s in Amsterdam-Noord. Dit was de eerste tour van een reeks langs alle stadsdelen. Doel is om meer wijkprofessionals en klantmanagers de gelegenheid te bieden op bezoek te gaan bij dagbestedingsaanbieders en kennis te maken met het diverse aanbod. Het is nu ook mogelijk om een gebiedsgerichte tour langs aanbieders van informeel aanbod en basisvoorzieningen in uw stadsdeel of wijk te organiseren.

tour, netwerken en kennis delen
De Jekuntmeer-tour bestaat uit één dagdeel. Op een dag worden 2 tours van 1 dagdeel georganiseerd. Deelnemers kunnen zich voor de ochtend- of voor de middagtour inschrijven. Tijdens de netwerklunch organiseren we een kennissessie waar deelnemers uit beide tours kunnen aansluiten. Een mooi moment om te netwerken! Daarnaast kunnen we tijdens de lunch ook een beknopt inhoudelijk programma samenstellen: denk aan een korte pitch van een aanbieder of een gastspreker over een belangrijk thema dat in het stadsdeel of de wijk speelt.

Wilt u samen met ons een tour organiseren of zich inschrijven voor een mailing rondom de verschillende Jekuntmeer-tours? Mail ons en we nemen contact met u op!

Site by Alsjeblaft!