“Iedereen verdient een plek in de stad. Zeggenschap over eigen leven, leren, zorg en werk leidt tot een inclusieve samenleving."

Week van de participatie

Van 2 tot en met 6 november is het de Week van de participatie. Organisaties openen digitaal én live hun deuren voor een kennismaking, er zijn werk- en inspiratiesessies, je ontmoet je vakgenoten, er zijn pitches, je leert van praktijkvoorbeelden en er is een debat. Dat wil je niet missen!

kansen vergroten
De Week van de participatie wordt georganiseerd om kansen te vergroten voor Amsterdammers die bekend zijn met extra ondersteuning. Professionals en vrijwilligers spelen hierin een belangrijke rol.

Gedurende één week wordt een inspirerend programma georganiseerd. Diverse routes geven informatie en kennis over allerlei vormen en mogelijkheden van participatie. Professionals en vrijwilligers verkrijgen inzichten, delen kennis met elkaar en zijn weer op de hoogte van (nieuwe) initiatieven. Bezoekers zijn na deze week weer helemaal up-to-date.

programma en aanmelden
Binnenkort vind je hier meer informatie over het programma. Als eerste het programma in je inbox? Schrijf je dan in voor het programma alert.

Wil je als organisatie ook een onderdeel van het programma verzorgen? Geef je op via deze pagina. Aanmelden kan tot en met 20 september.

smaakt naar meer
Deze week in november is de opmaat naar de volgende Week van de participatie in mei 2021. Zo houden we je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in je vak.

De Week van de participatie wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting De Omslag en de gemeente Amsterdam.

Site by Alsjeblaft!