“Iedereen heeft een plek in de stad. Zeggenschap over eigen leven, leren, zorg en werk leidt tot een inclusieve samenleving."

Deze bijeenkomst is al geweest, aanmelden is niet meer mogelijk.

« vorige paginakennisnetwerk social impact

Conferentie Het kan wel!

Iedereen heeft talent, doodzonde om die talenten te verspillen door mensen aan de zijlijn te laten staan. Het kan wel – een economie waarin iederéén meedoet. Hoe dan? Daarover gaan we het hebben tijdens de conferentie op 15 februari. Met gezaghebbende sprekers, inspirerende bewijzen en workshops.

Veel mensen staan aan de kant en tellen niet mee, terwijl ze graag willen werken. Hebben mensen eigenlijk recht op werk? Dat is de vraag waarmee we de conferentie Het Kan Wel! openen.

programma
De conferentie start live met invloedrijke sprekers: mensen die aan verandering werken en de voorwaarden voor verandering realiseren.

Het is een programma met vertegenwoordigers van sociale firma’s, lokale overheid, Europese Commissie, hoogleraren, werkgevers en publieksfondsen. En niet te vergeten de mensen uit de praktijk. De beweging en conferentie werkt aan een manifest (het kan wel!) over kansengelijkheid, investeren in mensen en een sociale en solidaire economie.

terugkijken?
Lees hier een kort verslag en onderschrijf het manifest
Het hoofdprogramma is inmiddels terug te kijken via YouTube:

Site by Alsjeblaft!