“Het is onze ambitie om alle Amsterdammers met een beperking onderdeel van de stad te laten zijn.”

jekuntmeer

De website Jekuntmeer.nl geeft een vrijwel compleet online overzicht van de mogelijkheden voor leren, werken en doen in Amsterdam, Utrecht en Leiden.

Jekuntmeer.nl is een digitale sociale kaart die bewoners en maatschappelijke organisaties een helder overzicht biedt van alle activiteiten en (werk)trajecten die in de omgeving georganiseerd worden. Alle organisaties voeren hun aanbod zelf in op de website en zorgen ervoor dat de activiteiten, projecten en initiatieven actueel zijn en op een aantrekkelijke manier worden gepresenteerd.

jekuntmeer-tour
Nieuw is de Jekuntmeer-tour : een actieve kennismaking een keur van aanbieders van dagbesteding, basisvoorzieningen en informeel aanbod in de stadsdelen. Deelname aan een Jekuntmeer-tour biedt tevens goede gelegenheid om elkaar beter te leren kennen. Ontmoeting, wederzijdse kennismaking en uitwisseling van kennis en ervaring versterkt het netwerk. De Omslag organiseert de Jekuntmeer-tours in samenwerking met Allianties Wijkzorg.

voor verwijzers
Verwijzende instanties zoals de Dienst Werk en Inkomen, UWV en hulpverleners in de gezondheidszorg kunnen op de website voor de klant een passend aanbod vinden. De website bepaalt de ‘matches’, waarna de verwijzer in één oogopslag ziet of de geselecteerde activiteit geschikt is voor de klant. Ook is het mogelijk direct vanaf de site te mailen met de aanbieder over de beschikbaarheid van het project. Jekuntmeer.nl is ook dé plek waar het Wmo-aanbod (arbeidsmatige)dagbesteding, waarin de gemeente Amsterdam voorziet, te vinden is.

voor iedereen
Het publieke deel van de site is voor iedereen toegankelijk en vooral bedoeld voor mensen die actief mee willen doen in de samenleving. Met één druk op de knop gaat er een wereld open vol werkzaamheden, activiteiten en opleidingsmogelijkheden.

U kunt u hier aanmelden voor de nieuwsbrief van Jekuntmeer.nl.

Site by Alsjeblaft!