“Iedereen verdient een plek in de stad. Zeggenschap over eigen leven, leren, zorg en werk leidt tot een inclusieve samenleving."

conferentie 15 februari 2022

Sociale en solidaire duurzaamheid is de missie. Een leefbare (sociale en duurzame) samenleving is een noodzakelijke randvoorwaarde.

Om een effectieve sociale beweging in gang zetten delen we in kennis en vernieuwing. Alle lijnen komen samen in een conferentie in Pakhuis De Zwijger op dinsdag 15 februari 2022.

We nodigen u uit om deel uit te maken van de beweging en bij te dragen aan de conferentie.

Save the date

Reserveer de datum in uw agenda.
Alvast vooraanmelden kan ook, via de website van De Omslag, via deze link.

Heeft u een idee voor een bijdrage?
Deel het met ons! U kunt uw aanmelding tot 19 november 2021 invoeren in het formulier. Ga naar het formulier bijdrage conferentie
U kunt ook contact opnemen met kennisnetwerk.socialimpact@gmail.com .

Download hier de uitgebreide informatie en rationale voor de conferentie

Het Kennisnetwerk Social Impact zet in op het samen doen met iedereen (bedrijven, wetenschappers, maatschappelijke organisaties, beleidsmakers, medewerkers), die werkt aan het realiseren van social impact en een bijdrage wil leveren aan een sociale en solidaire economie.

Deze conferentie maakt onderdeel uit van het kennisnetwerk Social Impact. We delen kennis en inspireren elkaar. Dat doen we door op thema’s activiteiten te organiseren, discussies te voeren, papers te publiceren, etc.

Site by Alsjeblaft!