“Iedereen heeft een plek in de stad. Zeggenschap over eigen leven, leren, zorg en werk leidt tot een inclusieve samenleving."

Rambler wint WISE manager award

De Omslag is lid en voorzitter van het Europese platform ENSIE. In Brussel heeft ENSIE awards uitgereikt voor Werk Integratie Sociale Enterprises (WISE’s). Dat gebeurde in aanwezigheid en door Head of Unit At DG Employment van de Europese commissie Brigitte Fellahi.

Het Europees jaar voor de jeugd

Europa heeft dit jaar besloten om de focus op de jeugd te leggen met het Europees Jaar voor de Jeugd. Om bij te dragen aan dit specifieke jaar, besloot ENSIE om met een onderscheiding het fantastische werk te belichten dat door veel WISE’s in de hele EU is verricht voor de integratie van kansarme jongeren op de arbeidsmarkt.

ENSIE kreeg meer dan 20 aanmeldingen voor de prijs uit 14 verschillende landen. De keuze was moeilijk te maken tussen de finalisten: CookLook uit Kroatië, Floare de Cires uit Moldavië en Rambler Studio’s uit Nederland. De prijs werd uitgereikt in Brussel.

Rambler ontvangt de Wise Manager Award

Carmen van der Vecht van Rambler Studio’s uit Nederland, ondersteund door ENSIE-lid De Omslag won de Wise Manager Award. We zijn trots op Rambler’s Studio, het modeplatform dat een programma ‘Design your Life’ biedt voor kansarme jongeren.

Via dit programma leren ze hen zichzelf en hun werk te presenteren en ondersteunen ze bij het ontwikkelen van hun ontwerp, het verkopen ervan en het ondersteunen van hun persoonlijke groei. Over het algemeen ondersteunen ze de 37 jongeren per jaar.

Van harte gefeliciteerd!


Rambler Studios – Unlock Your Talent Experience from Rambler Studios on Vimeo.

Site by Alsjeblaft!